Tuesday, May 19, 2015

DANGDUT SUNDA PURNAMA SARI - LAMUNAN


Excellent kliningan dangdut cassette....


GET IT HERE


enjoy!

1 comment:

  1. Maaf Kang, tiasa diupload deui Cianjuran EUIS KOMARIAH, APUNG SW & A. CICAH - KAPIGANDRUNG CIANJURAN, dina link ieu:

    http://madrotter-treasure-hunt.blogspot.com/2012/02/euis-komariah-apung-sw-cicah.html

    Hatur nuhun.

    ReplyDelete