Sunday, November 15, 2015

IDA WIDAWATI - KAPELET


Here's a bit of degung music....

GET IT HERE

enjoy!

4 comments:

  1. maaf koreksi.album nya salah cover & judul didalam nya. sagagang kembang ros (salah) = reumbeuy bandung (benar). tokecang (salah) = angin priangan (benar). kamelang (salah) = arum bandung (benar). padayungan (salah) = kembang asih (benar). bandung (salah) = aha ehe (benar). sapunyere pegat simpay (salah) = kiceup bentang (benar). tepang munggaran (salah) = sieun leungiteun (betul). kapelet (salah) = senggot (betul)

    ReplyDelete